Marathon Athene

De route van de marathon Athene brengt je vanaf het plaatsje Marathon naar de grote stad Athene. Onderweg passeer je karakteristieke en historische plekken.
Lees verder.

Marathon Dublin

Jouw legendarische 42,195 kilometers loop je in Dublin in een grote ronde. Daardoor keer je na afloop ook weer terug in het hart van Dublin, waar ’s morgens het startschot klonk.
Lees verder.

Marathon Boston

Traditioneel gelopen op Patriot’s Day, trotseren hardlopers vanuit de hele wereld het heuvelachtige parcours van deze marathon Boston Major.
Lees verder.

Marathon Tokyo

Marathon Tokyo behoort tot de 10 snelste marathons van de wereld. Dat komt vooral door de aangename temperatuur van gemiddeld 7 graden en ook door het vrijwel vlakke parcours.
Lees verder.

Marathon Chicago

De start en finish zijn in het hart van de stad, met honderdduizenden toeschouwers die je toejuichen. Het parcours is vlak waardoor een snelle eindtijd hier heel goed mogelijk is.
Lees verder.

Marathon Londen

Over de Tower Bridge, langs de Thames, London Eye en Big Ben tot aan de finish voor Buckingham Palace. Deze marathon over een grotendeels vlak parcours vergeet je nooit meer!
Lees verder.

Marathon Berlijn

Door het vlakke parcours en de pünktliche organisatie is de marathon in de Duitse hoofdstad bij uitstek geschikt om ook jouw persoonlijke record te verbeteren.
Lees verder.

Marathon New York

Het is een droom voor iedere marathonloper om hier ooit aan de start te staan. Deelnemen aan de Marathon New York is onvergetelijk van de eerste tot de allerlaatste meter.
Lees verder.

Marathon Spitsbergen

en jij de 10km, halve of hele marathon, op 78 graden noorderbreedte, door de Arctische wildernis omringd door ijsbergen. Boek dan nu jouw ultieme hardloopavontuur!
Lees verder.

Marathon Two Oceans

De Two Oceans marathon ultramarathon van 56 km of halve marathon die jaarlijks op Paaszaterdag in Kaapstad plaatsvindt en het parcours loopt langs de kust van zowel de Indische- als de Atlantische Oceaan loopt.
Lees verder.