Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder staan de meest gestelde vragen over het gebruik van Sportfit. Kom je er toch niet uit en helpen de zoektips ook niet, laat dan een reactie achter via het contactformulier.

We hebben een handige en leuke persoonlijke omgeving in Mijn Keisport. Hier kun je jouw favoriete items opslaan, sale alerts ontvangen, je eigen sportprofiel maken en bewaren. Een goed beschermde omgeving die echt van jou persoonlijk is. Lees meer over hoe het werkt.

Nee, Keisport is namelijk geen winkel. We helpen je heel graag om de beste aanbiedingen online te vinden. Daarna verwijzen we je door naar de webwinkel die het product verkoopt. Bij iedere aanbieding vermelden we duidelijk door welke webwinkel het wordt aangeboden.

Nee. Voor technische vragen over een product moet je contact opnemen met de winkel waar je het product hebt gekocht of wilt gaan kopen.

Voor het antwoord op deze vraag moeten we je verwijzen naar de webwinkel waar je het product hebt besteld. Hoe graag we ook zouden willen, wij hebben helaas geen toegang tot deze informatie.

Wanneer een favoriet hebt opgeslagen, kan je van ons een e-mail ontvangen als er nieuwe aanbiedingen zijn binnen deze zoekopdracht. Je ontvangt voor al jouw producten automatisch een sale alert bij prijsdalingen! Deze sale alert kun je uitvinken door op het belletje te klikken bij het opgeslagen item.

Nee. Keisport levert een prijsvergelijking als gratis dienst naar gebruikers. De winkels die bij ons zijn aangesloten stellen het op prijs dat zij worden vermeld. Als beloning voor opname in de vergelijkingen ontvangt Keisport een bedrag per doorklik. Een andere bron van inkomsten zijn adverteerders. Keisport is echter onafhankelijk en zal nooit bewust de ene webwinkel beter presenteren dan de andere.

Het kan zijn dat een product gewoon niet gevonden kan worden omdat het niet voorkomt in de database of omdat je bijvoorbeeld een typefout hebt gemaakt. Voor uitgebreide zoektips: ga naar zoektips.

Interesses doorgeven

Een aanbieding missen, dat wil je toch niet? Vertel ons welke producten je regelmatig koopt door dit aan te geven in je accountpagina. Selecteer een categorie, merk en verschillende maten en je ontvangt de nieuwste aanbiedingen die bij je voorkeuren passen zo in een email.