Tips hardloopsokken kopen

Het belang van goede hardloopsokken wordt door veel lopers nog vaak onderschat. De juiste sokken voor hardlopers zijn ademend, naadloos, zorgen voor grip en veroorzaken geen irritatie tijdens het lopen.
Lees verder.

Tips activity tracker kopen

Een Activity Tracker is een beweginssensor die je om je pols draagt. Een tracker meet je dagelijkse activiteiten zoals stappen en trappen. Met de uitgebreider trackers meet je ook hartslag, afgelegde afstand, GPS en je slaap.
Lees verder.

Tips hardloopshirt kopen

De juiste hardloopshirts helpen jou beter presteren tijdens het hardlopen. Een goed hardloopshirt zit comfortabel, heeft een goede pasvorm en voert overtollig vocht snel en effectief af
Lees verder.

Tips hardloopbroek kopen

Een hardloopbroek is ontworpen om perfect aan te sluiten op het lichaam. Hierdoor wordt het hardloop plezier verhoogd en ben je beter in staat je persoonlijke doelen te realiseren.
Lees verder.

Tips hardloophandschoenen kopen

Tijdens de winter besteden hardlopers veel aandacht aan hardloopkleding. Met hardloophandschoenen ben je tijdens de koude herfst- en winterdagen voorzien van warme handen tijdens het hardlopen.
Lees verder.

Tips hardloopjas kopen

Met de juiste hardloopjas kun je hardlopen door weer en wind. De hardloopjas beschermt je tegen kou, regen en wind. Hierdoor blijft je lichaam droog en kun je blijven hardlopen in slechte weersomstandigheden.
Lees verder.

Tips sporthorloge kopen

Wil je optimaal trainen voor je favoriete sport? Met een sporthorloge kan je jouw prestaties in detail analyseren. Van je hartslag tot het aantal calorieën dat je verbrandt.
Lees verder.

Tips hardloopschoenen kopen

Bij hardloopschoenen kiezen is het van belang om te weten of je een recreatieve loper bent of dat je ook wedstrijden loopt. Daarnaast is het van belang om te bepalen wat voor type hardloper je bent.
Lees verder.