Sportgids

Loopband kopen - Lekker thuis trainen

Vind jouw fitheid

Sportgids

De Sportgids is er voor jou als beginnend of gevorderde sporter. De gids helpt je om jouw doelstelling te halen. Alles om een goede start te maken met jouw sport.

"Als je doelen wilt bereiken met sporten, is enige structuur en houvast noodzakelijk. Een goed trainingsschema is de basis voor het behalen van jouw doel"

Fietsgids

Uitdagende en effectieve outdoor trainingen op maat voor de racefiets of de mountainbike. De juiste maat en afstelling van jouw fiets is van essentieel belang om het maximale rendement uit jouw inspanning te halen.

Doelgericht trainen

Fitness gids

Een goed trainingsschema is de basis voor het behalen van jouw fitness doel. Progressie maken en doelen bereiken lukt alleen als je de balans vindt tussen training en herstel. De Online Fitcheck helpt je dit evenwicht te vinden.

Sport sterk

Sterker worden: basis voor alles
Hardlopen met Polar - Ga voor kwaliteit

Hardloopgids

Of je nu beginner bent of een ervaren hardloper, iedereen kan een runcoach gebruiken. Leer jouw niveau met hardlopen kennen en personaliseer je hartslag-, snelheids- en vermogenszones.

Vind jouw loopstijl

Online training

Waar je ook bent en wanneer je maar wilt, wij helpen jou online om snel en effectief je doelen te bereiken. We stemmen jouw herstel of trainingsplan af op je persoonlijke agenda, huidige niveau en het doel dat je wilt bereiken.

Trainen waar je wilt

Meer sportblog

Hartritmevariabiliteit - Slimmer herstellen
Hardlopen
Sportfit

Hartritmevariabiliteit (HRV)

HRV is de afkorting van hartritmevariabiliteit en is een indicatie van je stressniveau en herstelvermogen. De heart rate variability (HRV) is de variatie in tijd tussen 2 opeenvolgende hartslagen.

Lees verder »
Marathon Valencia - Met startbewijs
Hardlopen
Sportfit

Marathon Valencia

Geniet tijdens deze marathon in Valencia van de talloze prachtige authentieke gebouwen, de sfeer onder de vele internationale deelnemers en de aangename omstandigheden.

Lees verder »
Marathon Dublin - Met startbewijs
Hardlopen
Sportfit

Marathon Dublin

Jouw legendarische 42,195 kilometers loop je in Dublin in een grote ronde. Daardoor keer je na afloop ook weer terug in het hart van Dublin, waar ’s morgens het startschot klonk.

Lees verder »