Online fysiotherapie

Altijd een fysio op zak

Online fysiotherapie

Waar je ook bent, met de Fysio app regel je in no-time een videoconsult met een erkende fysiotherapeut. Zodat je daarna meteen aan de slag kan met je persoonlijk oefenprogramma.

"Ontdek meteen of online fysiotherapie bij je klachten past. Volg je persoonlijke oefenprogramma en chat met je fysio als ’t nodig is"

Wat is online fysiotherapie

Voor goede fysiotherapie hoef jij de deur niet uit. Ontdek meteen wat de online fysio voor jou kan doen en ga aan de slag! Van sportblessure tot verkeerde bureauhouding. Met de Fysio app doe je iets aan je klachten. Gewoon thuis, of waar je ook bent.

Hoe werkt het

Als je last hebt van lichamelijke klachten dan kun je online fysiotherapie aanvragen met één van onze fysiotherapeuten. Via een speciaal hiervoor ontwikkelde Fysio app nemen wij contact met je op zodat we je van afstand kunnen helpen.

1. Kennismaking
Tijdens het eerste contact zullen wij uitvoerig met jou in gesprek gaan over de klacht. Samen onderzoeken we naar een mogelijke oorzaak naar de klacht en proberen we te achterhalen welke structuur of spier de klachten geeft.

2. Opstellen persoonlijk behandelplan

Zodra we weten wat de klachten veroorzaak stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Via de fysio app maken we een oefenprogramma voor je aan. Dit oefenprogramma is makkelijk te bekijken in de app en je kunt de oefeningen die bijdragen aan het herstellen van de klachten zelf uitvoeren wanneer je zelf wilt.

3. (Wekelijks) contact

Naast het uitvoeren van de oefeningen via de app houden we (wekelijks) contact om:

  • Je te ondersteunen bij de oefeningen (is je houding en uitvoering tijdens deze oefeningen goed)
  • De voortgang te monitoren
  • Het persoonlijke oefenprogramma aan te passen
  • Het downloaden van de Fysio app

Je ontvangt per email jouw inlogcode om in te loggen op Fysio app en je kunt vanuit daar online verbinding leggen met de fysiotherapeut. Na afloop van de behandeling krijg je een persoonlijk oefenschema wat je via Fysio App kan gebruiken.

Online fysiotherapie delen:

"Lukt het je niet om de Fysio app te downloaden of om ons oefenprogramma in te laden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je hier graag mee"

Meer sportblessures