Online personal training

Resultaat telt!

Online personal training

Jouw eigen Personal Trainer, altijd dichtbij, in je broekzak! Online personal training biedt alle ervaring en kennis van een doorgewinterde Personal Trainer, maar zonder het plannen, reistijd en locatie afspraken.

"We helpen je de oefeningen tot in perfectie juist uit te voeren, zonder dat je fysiek ergens aanwezig hoeft te zijn of verplichte PT-sessies"

Waarom online personal training?

Gepersonaliseerd Trainingsplan
Waar je ook bent en wanneer je maar wilt, wij helpen jou online om snel en effectief je doelen te bereiken. We stemmen jouw trainingsplan af op je persoonlijke agenda, huidige niveau en het doel dat je wilt bereiken. We helpen je de oefeningen tot in perfectie juist uit te voeren, zonder dat je fysiek ergens aanwezig hoeft te zijn of verplichte PT-sessies.

Voeding dat bij jou past
Leer om weer te genieten van verantwoord lekker eten dat bij jouw persoonlijke voorkeur, maar ook bij jouw beoogde doelen past. Voeding heeft namelijk een enorme invloed op je leven en je sportprestaties. Daarom ontvang je bij ons een app waarin jouw voedingsplan maar lekkere en gevarieerde recepten duidelijk staan weergegeven.

Lifestyle & Mindset
Hoe creëer en implementeer je deze nieuwe gewoonten je dagelijks leven? Kom je wel voldoende tot rust? Er wordt vaak te weinig aandacht aan dit soort vraagstukken besteed, en hier valt nog enorm veel winst te behalen.

Aantrekkelijke Tarieven
Online Personal Training is een aantrekkelijk alternatief voor Personal Training. Je ontvangt dezelfde hoogwaardige kennis en begeleiding van een ervaren Personal Trainer en maar je gaat vervolgens zelf aan de slag in je eigen sportschool of gewoon lekker thuis! Vandaar de aantrekkelijke prijs!

Fitness-app reviews

Wat sporters zeggen?

Met Online personal training via de Fitness-app worden mijn trainingen bijgehouden, daardoor heb ik een beter idee hoe ik mijn doel kan halen.
Marc
Het is me gelukt! Online personal training heeft me geholpen om structuur aan te brengen in mijn trainings- en voedingspatroon.
Berber
Online personal training is de ideale start voor sporters om basiskennis te krijgen wat er nodig is om fit te zijn. Een aanrader als je fit wil worden!
Erik

Persoonlijk online trainingsplan

Meld je aan voor jouw Online personal training! Wij maken een programma dat bij je past, maar dan ook echt alleen bij jou. Wij doen ook niet aan eindeloze trajecten, bij ons is alles maandelijks opzegbaar.

Een plan dat puur is ingericht om jouw doelen te bereiken. We houden rekening met je voorkeuren, inzet en mogelijkheden. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij het haalt!

Na het invullen van ons online intakeformulier kunnen we gelijk voor je aan de slag. Je hoeft niet te wachten tot het maandag is. Je kunt morgen al starten!

Online personal training

Meld je hier aan
79
69
95 Per maand
  • Persoonlijk plan
  • High end begeleiding
  • Maandelijks opzegbaar
Populair

Online personal training delen:

Meer fitness doelen

Beginnen met fitness: sterke start
Sportfit

Beginnen met fitness

Wanneer je wilt beginnen met fitnes is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Want spieren ontwikkelen zich niet alleen door het doen van intensieve trainingen, maar ook je voeding en rust zijn belangrijk.

Lees meer »
Afvallen met een activity tracker - Kom in beweging
Sportfit

Afvallen met een activity tracker

Een activity tracker kan een handige tool zijn bij afvallen. De tracker helpt je bewust te worden van je dagelijkse beweging, slaap en voedingspatroon. Ook toont de activity tracker je progressie.

Lees meer »
Afvallen met fitness - Calorieën verbranden
Sportfit

Afvallen met fitness

Fitness zorgt dat je meer energie verbruikt. Ga je ook nog anders eten, dan zal de combinatie zorgen dat je sneller gewicht verliest. En het is belangrijk om fit en gezond te blijven.

Lees meer »