Online training

Trainen waar je wilt

Online training

Waar je ook bent en wanneer je maar wilt, wij helpen jou online om snel en effectief je doelen te bereiken. We stemmen jouw herstel of trainingsplan af op je persoonlijke agenda, huidige niveau en het doel dat je wilt bereiken. 

"Je krijgt toegang tot nuttige informatie en tips over voeding, training en leefstijl binnen de app. Hierdoor behaal je eenvoudiger jouw doelen"

Online fysiotherapie

Waar je ook bent, met de Fysio app regel je in no-time een videoconsult met een erkende fysiotherapeut. Zodat je daarna meteen aan de slag kan met je persoonlijk oefenprogramma.

Online personal training

Jouw eigen Personal Trainer, altijd dichtbij, in je broekzak! Online personal training biedt alle ervaring en kennis van een doorgewinterde Personal Trainer, maar zonder het plannen, reistijd en locatie afspraken.

Sportvasten - Meer energie en gewichtsverlies

Sportvasten

Sportvasten is een trainingsmethode waarbij je – samen met jouw coach – je lichaam traint om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Resultaat? Meer energie en gewichtsverlies!

Online training delen:

Meer training

Bouw het sporten goed op met een passende sportuitrusting voor een actieve leefstijl.

Fietsvakantie Pyreneeën - Fiets door de beroemde Pyreneeën
Sportfit

Pyreneeën fietsen

Wie Pyreneeën zegt denkt natuurlijk direct aan de befaamde cols die bekend zijn geworden door de Ronde van Frankrijk. De uitzichten onderweg zijn overweldigend.

Lees meer »
Loopband kopen - Lekker thuis trainen
Sportfit

Tips loopband kopen

Voor wie op elk moment van de dag een stuk wil wandelen of hardlopen en niet afhankelijk wil zijn van het weer, is een loopband ideaal. Op een loopband houd je jouw conditie op peil.

Lees meer »
Sportfit

Les 3 Ballons

Op slechts 600 km vanaf Utrecht kun je een prachtige Granfondo rijden in de Franse Vogezen. Dit gebied, bekend om de uitgestrekte bossen en glooiende landschappen, is het terrein voor Les 3 Ballons.

Lees meer »