Online training

Trainen waar je wilt

Online training

Waar je ook bent en wanneer je maar wilt, wij helpen jou online om snel en effectief je doelen te bereiken. We stemmen jouw herstel of trainingsplan af op je persoonlijke agenda, huidige niveau en het doel dat je wilt bereiken. 

"Je krijgt toegang tot nuttige informatie en tips over voeding, training en leefstijl binnen de app. Hierdoor behaal je eenvoudiger jouw doelen"

Online fysiotherapie

Waar je ook bent, met de Fysio app regel je in no-time een videoconsult met een erkende fysiotherapeut. Zodat je daarna meteen aan de slag kan met je persoonlijk oefenprogramma.

Online personal training

Jouw eigen Personal Trainer, altijd dichtbij, in je broekzak! Online personal training biedt alle ervaring en kennis van een doorgewinterde Personal Trainer, maar zonder het plannen, reistijd en locatie afspraken.

Sportvasten - Meer energie en gewichtsverlies

Sportvasten

Sportvasten is een trainingsmethode waarbij je – samen met jouw coach – je lichaam traint om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Resultaat? Meer energie en gewichtsverlies!

Online training delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

Meer training

Bouw het sporten goed op met een passende sportuitrusting voor een actieve leefstijl.

Marathon Berlijn - Met startbewijs
Sportfit

Marathon Berlijn

Door het vlakke parcours en de pünktliche organisatie is de marathon in de Duitse hoofdstad bij uitstek geschikt om ook jouw persoonlijke record te verbeteren.

Lees meer »
Marathon hardlopen - Ultieme doel
Sportfit

Marathon hardlopen

Voor veel hardlopers is het volbrengen van een marathon het ultieme doel. Zowel fysiek als mentaal is het een uitdaging die je tot het uiterste dwingt. En juist dat maakt de euforie achteraf zo groot.

Lees meer »
Rugpijn door wielrennen - Beter op de fiets
Sportfit

Rugpijn met wielrennen

Veel wielrenners klagen over rugpijn tijdens wielrennen. Een zeurende pijn die erger wordt als je bergop fietst, een zware versnelling trapt of een stuk tegen de wind in rijdt.

Lees meer »