Klantervaringen

Schrijf een review

Klantervaringen

Leuk dat je onze review pagina bezoekt. Dagelijks doen we ons uiterste best om te zorgen voor de beste service en de meest fijne situatie. Als wij dit van onze sporters ook terug krijgen geeft dit veel voldoening en zijn we daar heel dankbaar voor.

"Dankzij de juiste begeleiding maakte Henk de omslag om meer te gaan bewegen, waardoor hij de medicatie voor zijn diabetes sterk kon verminderen. Door de goede voorbereidingen op zijn knieoperatie onder begeleiding van de fysiotherapeut, herstelde Dirk sneller dan verwacht"

Google reviews

Elke dag doen we er alles aan om onze sporters te begeleiden naar een optimaal herstel en elke dag maken we als sportbegeleiders deel uit van de persoonlijke weg naar herstel.

Niet helemaal tevreden?

Mocht je het gevoel hebben dat onze service niet helemaal optimaal was of als je opmerkingen hebt over wat beter kan, dan horen wij het graag! Samen proberen we dan een passende oplossing te vinden, zodat jij alsnog met een grote glimlach bij ons de deur uitstapt. Als je dus niet helemaal tevreden bent of een opmerking hebt, neem gerust contact met ons op op: info@sportfit.nl.

Helemaal tevreden met onze service? Schrijf een review!

Ben je helemaal tevreden over je bezoek aan onze praktijk? Laat dan ons dan weten! Hierdoor help je ook andere mensen met de goede service doordat zij jouw review lezen. Dan kunnen wij hen ook deze ervaring bieden. Schrijf dan een Google Review, daar zouden wij erg dankbaar voor zijn. Mocht je geen Gmail-account hebben, schrijf dan een Facebook review.

Lees hieronder de reacties die sporters over ons hebben achtergelaten op Google reviews.

[trustindex no-registration=google]

Schrijf een review

Ben je helemaal tevreden over je bezoek aan onze praktijk? Laat dan ons dan weten! Hierdoor help je ook andere mensen met de goede service doordat zij jouw review lezen.

Klantervaringen delen:

Meer Fitblog