Klantervaringen

Schrijf een review

Klantervaringen

Leuk dat je onze review pagina bezoekt. Dagelijks doen we ons uiterste best om te zorgen voor de beste service en de meest fijne situatie. Als wij dit van onze sporters ook terug krijgen geeft dit veel voldoening en zijn we daar heel dankbaar voor.

"Dankzij de juiste begeleiding maakte Henk de omslag om meer te gaan bewegen, waardoor hij de medicatie voor zijn diabetes sterk kon verminderen. Door de goede voorbereidingen op zijn knieoperatie onder begeleiding van de fysiotherapeut, herstelde Dirk sneller dan verwacht"

Google reviews

Elke dag doen we er alles aan om onze sporters te begeleiden naar een optimaal herstel en elke dag maken we als sportbegeleiders deel uit van de persoonlijke weg naar herstel.

Niet helemaal tevreden?

Mocht je het gevoel hebben dat onze service niet helemaal optimaal was of als je opmerkingen hebt over wat beter kan, dan horen wij het graag! Samen proberen we dan een passende oplossing te vinden, zodat jij alsnog met een grote glimlach bij ons de deur uitstapt. Als je dus niet helemaal tevreden bent of een opmerking hebt, neem gerust contact met ons op op: info@sportfit.nl.

Helemaal tevreden met onze service? Schrijf een review!

Ben je helemaal tevreden over je bezoek aan onze praktijk? Laat dan ons dan weten! Hierdoor help je ook andere mensen met de goede service doordat zij jouw review lezen. Dan kunnen wij hen ook deze ervaring bieden. Schrijf dan een Google Review, daar zouden wij erg dankbaar voor zijn. Mocht je geen Gmail-account hebben, schrijf dan een Facebook review.

Lees hieronder de reacties die sporters over ons hebben achtergelaten op Google reviews.

Lisa Supereka
Lisa Supereka
2022-05-18
Personal training op een erg hoog niveau, waarbij toch een ontspannen sfeer hangt. De trainingen zijn doel- en resultaatgericht. Zeker waard om te proberen zodat met dat laatste zetje de doelen behaald worden.
Alex
Alex
2022-05-09
Door een rugblessure heb ik noodgedwongen rust moeten nemen. Na een rustperiode weer aan de slag gegaan, maar de klachten verdwenen niet volledig. Jan-Lammert legde letterlijk en figuurlijk na een eerste gesprek de vinger op de zere plek. Hij wist tevens mijn techniek te verfijnen in de daarop volgende sessies, waardoor ik nu weer pijnvrij en zwaar kan trainen. De volgende keer wacht ik niet zo lang om Jan-Lammert te contacten.
Melanie Otten
Melanie Otten
2022-05-06
Ik heb op aanraden van Jan-Lammert het programma Vegan Flex gevolgd. De eerste dagen waren niet makkelijk, maar daarna is het mij heel goed bevallen. Ik ben 2kg afgevallen, voel mij energieker en beter in mijn vel zitten. Daarnaast heb ik nieuwe dingen geleerd betreft voeding. En die kennis kan ik nu in het dagelijks leven toepassen.
Tietia Mulder
Tietia Mulder
2022-05-06
Jan Lammert wist mijn blessure op de juiste manier aan te pakken.
Bert Bastiaans
Bert Bastiaans
2022-04-11
Sinds een aantal maanden heb ik Jan Lammert als personal trainer. Mijn vraagstelling was dat ik problemen begon te krijgen met mijn heup als ik wandel. Met gerichte oefeningen is dit verbeterd. Het accent ligt ook op opbouwen en onderhouden van conditie. Ik krijg op een plezierige wijze uitleg van de oefeningen.
Andre Poelman
Andre Poelman
2022-04-06
Inmiddels heb ik mijn tweede behandeling bij Jan Lammert gehad. Als fysiotherapeut verstaat hij gewoon zijn vak. Ik ben naar Jan Lammert gegaan omdat ik last had van rugklachten die maar niet verdwenen. Ik had verwacht dat hij deze klachten die ik voor knopen hield, er 'eventjes' uit zou masseren, maar dat was te eenvoudig gedacht. In de behandeling gaat Jan Lammert echt op zoek naar de dieper liggende oorzaak om vervolgens een all round behandeling te geven. Nu ben ik ruim 2 weken verder en ben nog steeds klachtvrij. Ik heb mijn behandelingen bij Jan Lammert als zeer prettig ervaren. Hij is kalm, rustig en neemt de tijd voor je, zowel bij de intake als bij de behandeling. Jan Lammert is mijn 'go to' fysiotherapeut.

Schrijf een review

Ben je helemaal tevreden over je bezoek aan onze praktijk? Laat dan ons dan weten! Hierdoor help je ook andere mensen met de goede service doordat zij jouw review lezen.

Klantervaringen delen:

Meer Fitblog

Hometrainer kopen - Geschikt voor jong en oud
Sportfit

Tips hometrainer kopen

Een hometrainer is perfect is om thuis te trainen en af te vallen. Je kunt zelf de intensiteit van de training bepalen, je kunt doelen stellen en je eigen tempo kiezen.

Lees meer »
Juiste sportvoeding kopen voor optimale energie én snel herstel.
Sportfit

Tips sportvoeding kopen

Sportvoeding is een waardevolle aanvulling en toegevoegde waarde zijn om je sportprestatie tot een hoger niveau te brengen. Train met de sportvoeding die je wilt gebruiken tijdens je sportieve doel en zorg dat je op zoek gaat naar een juiste balans.

Lees meer »
Sportfit

Osgood Schlatter

De aandoening Osgood Schlatter veroorzaakt pijnklachten tijdens de groei net onder de knieschijf. Deze aandoening komt vooral voor bij meisjes en jongens die veel aan sport doen.

Lees meer »