Pistol squat

Een oefening om jouw beenspieren nóg sterker te maken is zonder twijfel de pistol squat. Het gaat waarschijnlijk even duren voordat je een squat met één been kan uitvoeren, maar dat is de moeite waard!
Lees verder.

Push-ups

De push-up is misschien wel de bekendste krachtoefening die er is. Het aantal keer dat je kunt opdrukken, wordt vaak gezien als een graadmeter voor hoe fit en sterk je bent.
Lees verder.

Toes to bar

Het is een intensieve beweging die kracht én flexibiliteit van je vraagt. Het werkt zo: je hangt aan een stang en gooit je benen in de lucht zodat je met je tenen de stang aantikt. Het is de koning van de leg raises.
Lees verder.

L-sit

Turnen is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt een unieke combinatie van controle, flexibiliteit, durf en kracht. Niemand kan ook zomaar de L-zit. Oefening baart kunst zeggen ze wel eens.
Lees verder.

Squats

Een van de grootste misverstanden is dat squats een oefening voor de billen of benen zijn. De squat is eigenlijk een oefening voor het hele lichaam. Toch kun je tijdens het squatten meer fout doen dan je op het eerste gezicht zou denken.
Lees verder.

Deadlift

De deadlift is één van de meeste effectieve fitness oefeningen voor het opbouwen van spieren en kracht. Je traint er vrijwel je hele lichaam mee. De oefening wordt als blessuregevoelig bestempeld en daarom wordt deze oefening vaak overgeslagen.
Lees verder.