Over Sportfit

Beweeg je sterk

Over Sportfit

Bij Sportfit geloven we in de kracht van een fit lichaam. Want een fit lijf zorgt ervoor dat je je fysiek en mentaal sterker voelt. “Kracht is de basis voor alles”, een quote die wij vaak gebruiken.

"Een sterk lichaam vormt namelijk ook de basis om gezond ouder te worden. Hoe sterker jouw lichaam is, hoe langer je makkelijk blijft bewegen"

Opgericht in 2020

Kracht is de basis voor alles

Merkbelofte

Fit en gezond met sport

Missie

Fit en gezond met sport geeft meer energie en plezier.

Visie

Met een goede conditie heb je meer energie en kun je fysiek en mentaal meer aan.​

Waar staan wij voor

Train slim

Slim trainen betekent dat je niet altijd méér, maar wel gerichter traint. Je probeert dus voor elke training zoveel mogelijk resultaat te krijgen.

Beweeg beter

Bewegen is goed maar goed bewegen is nog beter. De personal trainer helpt jou in het verkrijgen van een beter beweegpatroon en meer conditie.

Ontdek meer

Slim trainen en beter bewegen helpt jouw lichaam sterker te worden. Hierdoor houd je het sporten langer vol en kan je meer ontdekken.

Ons team

Wij zijn een team van personal trainers met gedrevenheid voor het begeleiden van sporters die specifieke doelstellingen willen halen en hun leefstijl willen verbeteren.

Jan-Lammert

Sportcoach

Jan-Lammert is oprichter van Sportfit. Als Sportcoach heeft hij veel ervaring met Sport & Bewegen, herstel bij sportblessures en weet welke trainingsmethodes het meest effectief zijn.

Melanie

Mediavormgever

Melanie is oprichter van Livcamp. Met haar creativiteit en flexibiliteit weet zij elk project tot een goed einde te brengen met als resultaat tevreden klanten die graag terugkomen.