Over Sportfit

Beweeg je sterk

Over Sportfit

Bij Sportfit geloven we in de kracht van een fit lichaam. Met een goede conditie heb je meer energie en kun je fysiek en mentaal meer aan.​

"Een sterk lichaam vormt namelijk ook de basis om gezond ouder te worden. Hoe sterker jouw lichaam is, hoe langer je makkelijk blijft bewegen"

Opgericht in 2019

Beweeg je sterk

Merkbelofte

@blijfsportfit

Missie

@blijfsportfit voor meer energie en plezier.

Visie

@blijfsportfit met een goede conditie, gezonde leefstijl en vast ritme.

Waar staan wij voor

Train slim

Slim trainen betekent dat je niet altijd méér, maar wel gerichter traint. Je probeert dus voor elke training zoveel mogelijk resultaat te krijgen.

Beweeg beter

Beweeg beter door slim trainen, met de juiste sportschoenen, comfortabele sportkleding en sportvoeding voor optimale ondersteuning.

Ontdek meer

Slim trainen en beter bewegen helpt jouw lichaam sterker te worden. Hierdoor houd je het sporten langer vol en kan je meer ontdekken.

Ons team

Ons DNA bestaat uit de passie voor het menselijk lichaam en hoe het beweegt. Iedereen die werkzaam is bij Sportfit heeft dat beetje extra met een vorm van bewegen. Sport in welke vorm dan ook en op welk niveau dan ook is veel leuker wanneer je dat zonder klachten doen. Daar willen wij je bij ondersteunen.

Het team geeft je graag tips en advies die je kunnen helpen om jouw doel te bereiken. Ervaar meer plezier en raak nóg gemotiveerder tijdens het sporten.

Jan-Lammert

Fysio & Personal trainer

Jan-Lammert is oprichter van Sportfit. Als Fysio & Personal trainer heeft hij veel ervaring met Sport & Bewegen, herstel bij sportblessures en weet welke trainingsmethodes het meest effectief zijn.

Melanie

Mediavormgever

Melanie is oprichter van Livcamp. Met haar creativiteit en flexibiliteit weet zij elk project tot een goed einde te brengen met als resultaat tevreden klanten die graag terugkomen.