Hoe werkt Sportfit

Hoe werkt Sportfit

Personal training gaat verder dan een standaard fitnessprogramma. Personal Training betekent 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is. Je kunt afvallen als doel hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

Mijn Sportfit

Op basis van jou doelstelling stellen we een persoonlijk trainingsschema voor je op. Dit unieke schema kun je op je mobiel of computer eenvoudig terugzien. Zo kun je op ieder moment aan jou doelstelling werken. Alle oefeningen en workouts kun je precies bijhouden in het aantal herhalingen. Wij gebruiken het logboek om jouw sportprestaties bij te houden. 

Sportbegeleiding

Met sportbegeleiding stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint.

Logboek

Wij noteren de belangrijkste gegevens van elke training en houden je vorderingen bij. Wat je doelen ook mogen zijn, een logboek kan je inspiratie steunen en je in het goede spoor houden. Logboeken zijn de perfecte plek om je dromen te noteren en een trainingsschema te maken die deze dromen omzetten in concrete plannen en stappen daarnaartoe.

Trainingsschema

Aan de hand van een persoonlijk voor jou opgesteld trainingsschema ga je uiteindelijk zelf aan de slag. En als je vragen hebt over je training dan kan je die aan je personal trainer stellen. Jouw trainingsschema kun je op je mobiel of computer terugzien.

Webshop

Op Sportfit bestel je snel hoogwaardige sportvoeding en supplementen. Ook vind je hier voordelige suppletiepakketten. Al onze supplementen dragen bij aan een goede gezondheid, maximale (sport)prestaties en een gezond gewicht.

Bestellingen

Hier vind je alle informatie over je gemaakte bestellingen. Je kan je bestelhistorie inzien, je huidige bestelling volgen of annuleren. Bestellingen kunnen bijvoorbeeld zijn personal training, sportvasten of supplementen uit de webshop.

Favorieten

Al teveel uitgegeven deze maand of liever nog verder kijken? Voeg producten die je leuk vindt toe aan je favorieten Klik op het hartje en het artikel wordt toegevoegd aan je wensenlijst. Je kan op ieder moment gemakkelijk je lijstje bekijken en updaten.

Sale alert zetten

Sportfit houdt de prijs voor je in de gaten en stuurt je een sale alert wanneer je favoriete product met korting beschikbaar is. Een prijsalarm stel je in met 1 druk op de knop.

Jouw doel bereiken

Meld je aan en kom langs. Dan gaan we samen kijken hoe we jou doel of doelen kunnen verwezenlijken. Veilig en verantwoord sporten met meer energie door het leven gaan.