Hoe werkt Sportfit

Besparen met sportdeals

Hoe werkt Sportfit

Sportfit biedt met de online sportgids een gratis service waarbij je eenvoudig tijd en geld kan besparen met sportdeals, handige kooptips, reviews, en meer sportideeën voor jouw sport.

Fit op avontuur

"Sportfit biedt met de online sportgids een gratis service waarbij je eenvoudig tijd en geld kan besparen met sportdeals, handige kooptips en zoektips, unieke sportervaringen en meer sportideeën voor jouw sport"

Beste sportdeals

Sportfit heeft voor jou altijd de beste aanbiedingen. Je vindt hier alle aanbiedingen, actiecodes en kortingscodes van een zeer groot aantal winkels en reisorganisaties. Het grote voordeel voor jou is dat jij niet meer online hoeft te zoeken om een bepaalde kortingscode te vinden.

Handige kooptips

Op Sportfit kan je alle sportproducten vergelijken van sportwinkels en reisorganisaties. Na het vergelijken kies je het beste sportproduct en selecteer je de winkel van jouw keuze. De online koopgids biedt je alle belangrijke informatie van een bepaalde productcategorie. In een koopgids lees je wat de beste opties zijn op dit moment en krijg je de juiste adviezen van experts en ervaringsdeskundigen.

Unieke reviews

In de online reviews van experts en gebruikers van sportproducten en deelnemers aan diverse sportevenementen lees je de volledige sportervaring. Zo kan jij je altijd goed voorbereiden door het kopen van de juiste materialen en accessoires en het boeken van de reis en de accommodaties. Zo ben je verzekerd van een goede aankoop of unieke reis in binnen- of buitenland.

Meer sportideeën ​

Het Sportfit blog informeert je volledig over alle sportblessures, sportevenementen, sportgebieden, sportmaterialen en training. Zo krijg je de leukste ideeën voor de volgende reis of evenement en krijg je de juiste tips en adviezen van diverse sporters die graag hun ervaringen met je delen.

Mijn Sportfit

Via Sportfit vind je in een handomdraai de beste aanbiedingen van webshops en reisorganisaties. Het volledige aanbod bekijk je door op een van de afdelingen in de menubalk hierboven te klikken. Je kan uiteraard ook direct in het zoekvenster een artikel, merk, winkel of reisorganisatie ingeven. 

Verlanglijstje maken

Al teveel uitgegeven deze maand of liever nog verder kijken? Voeg producten die je leuk vindt toe aan je verlanglijstje. Klik op het hartje en het artikel wordt toegevoegd aan je wensenlijst. Je kan op ieder moment gemakkelijk je lijstje bekijken en updaten.

Sale alert zetten

Soms valt de prijs van een product of vakantie niet binnen je budget maar ben je er simpelweg verliefd op geworden. Sportfit houdt de prijs voor je in de gaten en stuurt je een prijsalarm wanneer je favoriete product met korting beschikbaar is. 

Veelgestelde vragen

Over hoe werkt Sportfit?

We hebben een handige en leuke persoonlijke omgeving in Mijn Sportfit. Hier kun je jouw favoriete items opslaan, sale alerts ontvangen, je eigen sportprofiel maken en bewaren. Een goed beschermde omgeving die echt van jou persoonlijk is.

Sale Alert is een service die consumenten op de hoogte houdt van kortingsacties en aanbiedingen bij verschillende winkels en reisorganisaties. Het werkt op basis van een meldingssysteem, waarbij gebruikers zich kunnen abonneren op specifieke producten,  merken, winkels of reisorganisaties waarin je bent geïnteresseerd.

Sportcoach JL

Sportcoach JL

Heb je nog vragen over hoe werkt Sportfit stel ze hieronder.

Hoe werkt Sportfit delen:

Geen aanbieding missen

Een aanbieding missen, dat wil je toch niet? Vertel ons welke producten je regelmatig koopt door dit aan te geven in je accountpagina. Selecteer een product, merk of bestemming en je ontvangt de nieuwste aanbiedingen die bij je voorkeuren passen.

Lees meer blog

Conditie opbouwen > Voel je fit en gezond
Fitness
Sportfit

Conditie opbouwen

Het hebben van een goede conditie en het optimaliseren van jouw prestaties heeft te maken met je lichamelijke basiseigenschappen. Voor de beste prestatie is het belangrijk om een combinatie te vinden tussen deze basisprincipes van sporten.

Lees verder »
Hielspoor - Weer pijnvrij lopen
Hardlopen
Sportfit

Hielspoor

Hielspoor is een voetblessure waar veel hardlopers mee te maken krijgen. Deze blessure ontstaat, net als veel andere hardloopblessures, door overbelasting. Zeker bij beginnende maar ook bij gevorderde hardlopers komt deze blessure voor.

Lees verder »
Fietsen met Polar - Voor echte fietsers
Wielrennen
Sportfit

Fietsen met Polar

De Polar fietscomputers zijn uitgerust met essentiële functies voor fietsers en bieden hartslagbegeleiding, compatibiliteit met externe vermogensmeters, Strava Live Segments en Polar Smart Coaching.

Lees verder »