Hoe werkt Sportfit

Hoe werkt Sportfit

De online Sportgids geeft tips en advies over training, uitrusting en bestemmingen. Gebruik het sportlogboek om jouw sportprestaties bij te houden. Haal het maximale uit Sportfit met jouw persoonlijke Sportgids.

Mijn Sportfit

We hebben een handige en leuke persoonlijke omgeving in Mijn Sportfit. Hier kun je jouw favoriete items opslaan, sale alerts ontvangen, je eigen sportprofiel maken en bewaren. Een goed beschermde omgeving die echt van jou persoonlijk is.

Favorieten

Al teveel uitgegeven deze maand of liever nog verder kijken? Voeg producten die je leuk vindt toe aan je favorieten Klik op het hartje en het artikel wordt toegevoegd aan je wensenlijst. Je kan op ieder moment gemakkelijk je lijstje bekijken en updaten.

Sale alert zetten

Sportfit houdt de prijs voor je in de gaten en stuurt je een sale alert wanneer je favoriete product met korting beschikbaar is. Een prijsalarm stel je in met 1 druk op de knop, lees hier hoe dat werkt.

Mijn maten

Met een persoonlijk profiel stel jij je maten, merken en kleuren in. En daarnaast kan je dagelijks of wekelijks een sales alert ontvangen van je favoriete producten. Zo mis je nooit meer de uitverkoop en heb je als eerste de beste aanbiedingen te pakken.

Interesses doorgeven

Een aanbieding missen, dat wil je toch niet? Vertel ons welke producten je regelmatig koopt door dit aan te geven in je accountpagina. Selecteer een categorie, merk en verschillende maten en je ontvangt de nieuwste aanbiedingen die bij je voorkeuren passen zo in een email.

Pak jouw sportvoordeel

Mis nooit meer een aanbieding. Ontvang een gratis alert zodra je favoriete producten ergens in de uitverkoop zijn!