Vegan Flex

Meer energie en vetverbranding

Vegan Flex

Vegan Flex is een 10-daagse detox kuur waarbij je je lichaam effectief ontgift. Hierdoor laten je vetcellen de gifstoffen los en kunnen ze weer beter functioneren. Je krijgt meer energie en activeert je vetverbranding.

Snelle gezondheidswinst

"Uit de laatste wetenschappelijke inzichten blijkt dat veel plantaardige voeding - en regelmatig volledig Vegan eten - een sterk gezondheids- en weerstand ondersteunend effect heeft. Met Vegan Flex bereik je dat al in 10 dagen!"

Wat is Vegan Flex?

Vegan Flex by Fittergy is een 10-daagse detox onder begeleiding van een Coach. Het programma is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Dierlijke voeding wordt in de eerste 4 dagen afgebouwd en worden gevolgd door een aantal volledig veganistische dagen.

Deze grote hoeveelheid plantaardige voeding, in combinatie met de juiste voedingssupplementen, zorgen voor een grotere ontgifting van het lichaam door de lever.

Voordelen Vegan Flex

Meer energie door ontgifting

Gifstoffen zijn als zand in de motor. Zodra je deze afvoert gaat je energie omhoog.

In 10 dagen zichtbaar gewichtsverlies

Veel plantaardige voeding, vegan, veel vitamines en mineralen en minder gifstoffen zorgen voor natuurlijk gewichtsverlies.

Snelle gezondheidswinst

Het immuunsysteem en je stofwisseling komen terug in balans en je verliest het ongezonde inwendige buikvet.

Voor wie is Vegan Flex

Wil je je lichaam ontgiften en je vetverbranding activeren? Dan is de Vegan Flex Switch iets voor jou.

Een groep recreatieve wielrenners hebben meegedaan aan dit onderzoek en de resultaten zijn prachtig! In 24 dagen 1 tot 4 kg vetverlies en gemiddeld 1 tot 2 kg toename in spiermassa.

Afvallen met fitness: strak en fit op de loopband
De sportvoedingspiramide geeft je als sporters advies sportvoeding.

Hoe werkt Vegan Flex

Vegan Flex by Fittergy is een 10-daagse ontgiftingskuur. In 4 dagen bouw je je dierlijke eiwitten af, daarna eet je 4 dagen volledig plantaardig (vegan) en dan bouw je in 2 dagen je dierlijke eiwitten weer op.

Voeding
Het menu bestaat uit veel groenten, fruit, peulvruchten, biologische kip of kalkoen of witte vis.

Supplementen
De voeding wordt daarnaast ondersteund met supplementen die de stofwisseling stimuleren en verbeteren

Bewegen
Tijdens deze kuur beweeg je dagelijks 30 minuten. 2-3 x per week doe je extra een zweetsessie welke tevens in de sportschool kan plaatsvinden.

Inhoud Vegan Flex pakket

Tijdens deze kuur beweeg je dagelijks 30 minuten. 2-3 x per week doe je een zweetsessie welke in de studio kan plaatsvinden. Na de tien daagse kuur evalueren we met evt een vervolgtraject totdat jij je doel bereikt hebt.

 • Intake gesprek en uitleg 10 daagse kuur
 • Supplementen van GREENS (voldoende voor 1 maand)
 • Inclusief supplementen o.b.v. strips
 • Protocol voor 10 dagen met dagmenu’s

Behoud je Flex

Je hebt de Vegan Flex gemaakt en je lichaam is gezonder en vitaler. De switch kun je gemakkelijk onderhouden door minimaal 48 uur aaneengesloten vegan te eten. Deze dagen wissel je af met dagen waarop je ook dierlijke producten eet. Zo kun je in het weekend eigenlijk alles eten wat je wilt.

Wat is detoxen

Detoxen is het reinigen van het lichaam van afvalstoffen. Iedereen weet dat als je wilt afvallen je meer moet gaan bewegen en je je voedingspatroon moet aanpassen. Maar overgewicht komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Een van de oorzaken is vooral de vervuiling van het lichaam door gifstoffen. De Vegan Flex van 10 dagen helpt jou hierbij. Je gaat afvallen terwijl je toch veel mag eten. Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam.

Gifstoffen als dikmaker

Toxines zijn dikmakers die zich in je vetcellen nestelen. Ze verstoren je hormonale balans. Ook verslechteren ze de werking van je mitochondrieën, dat zijn de energiefabriekjes in je cellen. Daardoor heb je minder energie dan zou kunnen en krijg je allerlei kwalen.

 • Overgewicht en moeilijk afvallen
 • Het jojo-effect
 • Vermoeidheid
 • Hoofdpijn
 • Vocht vasthouden
 • Allergieën en eczeem
 • Darmklachten

Vegan Flex reviews

Wat sporters zeggen?

Ik vind het een heel prettige methode Vegan Flex om jezelf even te resetten. En wat extra kilo’s kwijt te raken.
Marc
Ik voel mij energiek en gereset na Vegan Flex!
Berber
Door Vegan Flex ben ik twee kilo afgevallen, mijn huid is mooier en ik heb meer energie. Het kost wat extra tijd en energie om alles te bereiden, maar het is heel goed vol te houden.
Erik

Veel gestelde vragen

Over Vegan Flex

Vegan Flex is een 10-daagse ontgiftingskuur. In 4 dagen bouw je je dierlijke eiwitten af, daarna eet je 4 dagen volledig plantaardig (vegan) en dan bouw je in 2 dagen je dierlijke eiwitten weer op. Je krijgt meer energie en activeert je vetverbranding.

Na de 10-daagse ontgiftingskuur merk je snel het positieve effect op je gezondheid. Je verliest ongewenst vet. Vrouwen verliezen 1-2 kilogram lichaamsgewicht en bij mannen is dat 2-4 kilogram Je voelt je energieker en vitaler. Je krijgt een mooiere huid.

Na het Vegan Flex programma blijf je elke week minimaal 48 uur plantaardig (vegan) eten. En liever drie tot vier dagen. Dit leer je tijdens het 10-daagse programma. De Vegan Flex receptenmagazines helpen je ook daarbij.

Ook als je weinig vlees eet gebruik toch dierlijke vetten zoals in bijvoorbeeld vis, kip, eieren en melkproducten. Je reageert dan net zo goed op het Vegan Flex programma.

Jan-Lammert

Jan-Lammert

Heb je nog vragen over Vegan Flex stel ze hieronder.

Afspraak maken

Maak gebruik van het Vegan Flex formulier om een afspraak te maken of meer informatie aan te vragen.

Jan-Lammert

Jan-Lammert

Veel plantaardige voeding en regelmatig vegan eten in combinatie met lichaamsbeweging levert een sterk weerstand ondersteunend effect op.

Vegan Flex delen:

Meer voeding

Word je dik van fruit - Energie boost
Jan-Lammert

Maak fruit dik?

Fruit kan zelfs een enorme hulp zijn bij het sporten door de suikers! De reden daarvoor is dat je af en toe gewoon even een energie boost nodig hebt. Vlak voor de training bijvoorbeeld.

Lees meer »
Sportvoeding voor hardlopen - Boost jouw energie
Sportfit

Sportvoeding voor hardlopen

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat je lichaam voldoende brandstof heeft om te hardlopen en te herstellen. Het gebruik van sportvoeding helpt je om het maximale uit je hardlopen te halen.

Lees meer »
IJzertekort - Let op je ijzer
Sportfit

IJzertekort

Een sporter heeft veel vitaminen en mineralen nodig, zodat diens lichaam goed kan functioneren en op zijn best presteren. IJzer is een van de belangrijkste en wordt desondanks vaak over het hoofd gezien.

Lees meer »

Geef een reactie