Personal training

Bereik jouw doel

Personal training

Bij personal training stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint.

"Samen stellen we een persoonlijk plan op om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden"

Wat is personal training

Personal training gaat verder dan een standaard fitnessprogramma.. Personal Training betekent 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is. Je kunt afvallen als doel hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

De professionele personal trainers van Sportfit gaan je hierbij helpen, zij weten je als geen ander te motiveren om het optimale uit je trainingen te halen. Samen maken we jouw persoonlijke plan en gaan we aan de slag om jouw doelen werkelijkheid te maken.

Het is ook mogelijk om met 2 personen personal training te volgen, we noemen dit duo training en de tarieven per persoon liggen lager dan bij personal training. Zo kun je dus gezellig samen komen trainen met je partner, vriend(in) of collega!

Waarom personal training

Als personal trainer hoor je vaak dat mensen zoals jij wel willen sporten, maar dat het simpelweg niet lukt. Het is ook best moeilijk om jezelf steeds weer te motiveren. Soms zie je geen resultaten, lukt het niet om de kilo’s eraf te houden, of kun je moeilijk je weg vinden in de fitnessjungle. Wij helpen je graag!

 • Op maat gemaakt trainingsprogramma
 • Doelgericht trainen: effectief en efficiënt
 • Deskundig advies
 • Medische fitness voor de knie, heup, rug en schouders
 • Sportspecifieke training voor golf, hardlopen en skiën
 • Sportvasten voor meer energie en gewichtsverlies
 • Extra support in motivatie

Onze werkwijze

 1. Tijdens een intakegesprek in onze personal training studio maken we jouw doelen concreet.
 2. Met een bewegingsanalyse, conditietest, coördinatietest en core-balanstest bepalen we je huidige conditie.
 3. Vervolgens stellen we samen een persoonlijk plan op om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden. Dit plan is volledig afgestemd op jou als individu en gebaseerd op vier belangrijke pijlers: training, voeding, motivatie en ontspanning.
 4. We evalueren regelmatig samen. Jouw personal trainer is jouw ‘stok achter de deur’ en zal je volledig begeleiden en coachen om jouw doelen te realiseren.
"Wil je meer weten over onze aanpak of de mogelijkheden voor jezelf? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking"

Personal training delen:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp