Personal training

Optimaal resultaat

Personal training

Of je nou net begint met trainen of een extra boost nodig hebt bij het behalen van jouw doelen, onze personal trainers helpen je altijd om meer te halen uit iedere trainingssessie.

"Ieder persoon is anders, je bent uniek met een eigen startpunt en verschillende doelen. Een standaard aanpak is daarom voor vrijwel niemand de juiste keuze. Hierdoor haal jij optimaal resultaat, sneller en effectiever"

Wat is personal training?

Met personal training train je één op één met een trainer, binnen of buiten en resultaatgericht. Met personal training werk je gedurende een langere periode aan een gezonde leefstijl. Een personal trainer is jouw eigen motivator. Wij helpen met training, gezondheid, gedrag en voeding. De afspraak met de personal trainer staat. Ook als het regent, als je moe bent of gewoon geen zin hebt. De personal trainer is jouw eigen stok achter de deur die je onvermoeibaar herinnert aan jouw doelen. 

Online personal training

Jouw eigen Personal Trainer, altijd dichtbij, in je broekzak! Online personal training biedt alle ervaring en kennis van een doorgewinterde Personal Trainer, maar zonder het plannen, reistijd en locatie afspraken.

Sportspecifieke training

Sportspecifiek is een onmisbare trainingsvorm voor sporters vanwege de vele positieve resultaten die behaald kunnen worden op het gebied van kracht, stabiliteit, mobiliteit, flexibiliteit en preventie.

Sportspecifieke training - Gericht trainen
Sportvasten - Meer energie en gewichtsverlies

Sportvasten

Sportvasten is een trainingsmethode waarbij je – samen met jouw coach – je lichaam traint om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Resultaat? Meer energie en gewichtsverlies!

Vegan Flex

Vegan Flex is een 10-daags detox-programma waarin dierlijke voeding in de eerste 4 dagen afgebouwd worden gevolgd door een aantal volledig veganistische dagen.

Vind jouw locatie

Optimaal bewegen

Sportfit

Persoanl training Steenwijk

Bij personal training Steenwijk stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint.

Personal training delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp

Meer fitness doelen

Fit met fitness: sterke spieren met crosstrainer
Sportfit

Fit met fitness

Fit en gezond bewegen met fitness. Train stap voor stap jouw spieren, conditie en uithoudingsvermogen. Ook jij kunt een slank en gespierd lichaam krijgen vol energie. Voel je goed, ontspannen en zelfverzekerd.

Lees meer »
Beginnen met fitness: sterke start
Sportfit

Beginnen met fitness

Wanneer je wilt beginnen met fitnes is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Want spieren ontwikkelen zich niet alleen door het doen van intensieve trainingen, maar ook je voeding en rust zijn belangrijk.

Lees meer »
Afvallen met fitness - Calorieën verbranden
Sportfit

Afvallen met fitness

Fitness zorgt dat je meer energie verbruikt. Ga je ook nog anders eten, dan zal de combinatie zorgen dat je sneller gewicht verliest. En het is belangrijk om fit en gezond te blijven.

Lees meer »