MTB in Staphorst: veel kombochten

De mtb-route bevat slingerende en uitdagende singletracks en vele kombochten door bossen, over heide en over zandheuvels met af en toe een lichte beklimming.
Lees verder.

MTB in Appelscha: afwisselende routes

In de omgeving van Appelscha kun je uitstekend mountainbiken. De routes doorkruisen het prachtige Nationaal Park het Drents-Friese Wold en deze routes kun je eenvoudig met elkaar combineren.
Lees verder.

MTB in Friesland

Ben jij een echte fietsliefhebber in hart en nieren? Mountainbiken door één van de grootste natuurgebieden van Nederland. In het Drents-Friese Wold is voor elke mountainbiker avontuur te beleven.
Lees verder.

MTB in Drenthe

Slinger over de beste singletracks, maak snelheid in de bossen en trotseer menig heideheuvel van de MTB routes Drenthe. Maak je hoofd leeg tijdens een mooie mountainbiketocht in de ruige natuur van Drenthe.
Lees verder.

MTB in Slovenië

Ontdek MTB in Slovenië op de fiets. Het bergachtige karakter van Slovenië leent zich perfect voor korte of lange MTB-tochten. Je komt in Slovenië een afwisselend aanbod aan verschillende MTB-paden tegen.
Lees verder.

MTB op de Veluwezoom

Mountainbiken door een landschap vol heuvels, bossen, uitgestrekte heidevelden en stuifzand. MTB Veluwezoom heeft voor Nederlandse begrippen, aardig wat hoogteverschil en is afwisselend en technisch. 
Lees verder.

MTB op de Sallandse Heuvelrug

MTB Sallandse Heuvelrug heeft uitdagende mountainbikeroutes over onverharde paden met flinke hoogteverschillen en een gevarieerd landschap met bossen, over heidevelden. Je gaat berg op - berg af.
Lees verder.

MTB in Harderwijk

Ga op pad met de mountainbike en geniet van de prachtige omgeving van Harderwijk in Gelderland. De route wordt gekenmerkt door de typische Veluwse natuur.
Lees verder.

MTB in Havelte

Let’s go! De mountainbikeroutes in Havelte liggen klaar voor actie. Voor ieder wat wils. Soms technisch, een uitdagend parcours door bossen en over zandheuvels.
Lees verder.

MTB op de Hondsrug

MTB Hondsrug Drenthe, routes die je niet mag missen. Pak je mountainbike en fiets door de ongerepte natuur van de Hondsrug! Slinger over uitdagende singletrails en trotseer menig heideheuvel.
Lees verder.