Marathon Two Oceans - Met startbewijs

Een garantie voor adembenemende momenten!

Marathon Two Oceans

De Two Oceans marathon ultramarathon van 56 km of halve marathon die jaarlijks op Paaszaterdag in Kaapstad plaatsvindt en het parcours loopt langs de kust van zowel de Indische- als de Atlantische Oceaan loopt.

"Het parcours van de Two Oceans Marathon voert je via Wijnberg en Muizenberg naar de Indische Oceaan, waar je niet om het fantastische uitzicht heen kan"

Mooie reis naar Kaapstad

De Two Oceans Marathon behoeft eigenlijk geen toelichting. Een evenement zoals je maar weinig tegenkomt en waarvan startbewijzen zeer beperkt beschikbaar zijn. Iedere marathonloper weet dat deze enorm populaire ultramarathon van 56 km of halve marathon jaarlijks op Paaszaterdag in Kaapstad plaatsvindt én dat het parcours langs de kust van zowel de Indische- als de Atlantische Oceaan loopt. Een garantie voor adembenemende momenten!

Parcours Marathon Two Oceans

Het parcours van de Two Oceans Marathon voert je via Wijnberg en Muizenberg naar de Indische Oceaan, waar je niet om het fantastische uitzicht heen kan. De start van de Two Oceans Marathon is ‘s morgens vroeg in Newlands, op ca. 35 minuten rijden van het hotel. De eerste 15 km lopen door plaatsen als Wynberg en Diep River tot de kust bij Muizenberg wordt bereikt.

Na een paar kilometer langs Indische Ocean gaat de route via Fish Hoek en Noordhoek naar de Atlantische kust en Chapmans Peak. Via Hout Bay doemt de Contstantia Nek op, met 256 het hoogste punt van het parcours op. Langs de Kirstenbosch Gardens met daarachter de Tafelberg komt Newlands weer in zicht. Kort daarna volgt de finish op het terrein van de University of Cape Town. Daar krijg je je welverdiende medaille omgehangen en kan je de Two Oceans Marathon afvinken van je bucketlist.

Reisbegeleiding

De reisbegeleiding van TUI Sports weet wat het is om een marathon te lopen. Zij weten wat er in de aanloop naar een (halve) marathon allemaal komt kijken en we stellen onze reizen zorgvuldig samen. Je kunt met allerlei vragen bij het team terecht. Zo kun jij je in de dagen voor de race optimaal voorbereiden en ga je goed geïnformeerd van start.

Goed verzekerd op reis!

TUI vindt het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat voor de Marathon Two Oceans en adviseert je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. TUI verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Marathon Two Oceans delen:

Boek met startbewijs

TUI Sports biedt je de kans om aan dit bijzondere event deel te nemen en een prachtige reis te maken naar de wereldstad Kaapstad.

Meer halve marathons

Halve marathon New York - Met startbewijs
Sportfit

Halve marathon New York

Het is een droom voor iedere marathonloper om hier ooit aan de start te staan. Deelnemen aan de Marathon New York is onvergetelijk van de eerste tot de allerlaatste meter.

Lees meer »
Marathon Spitsbergen - Met startbewijs
Sportfit

Marathon Spitsbergen

en jij de 10km, halve of hele marathon, op 78 graden noorderbreedte, door de Arctische wildernis omringd door ijsbergen. Boek dan nu jouw ultieme hardloopavontuur!

Lees meer »
Halve marathon Berlijn - Met startbewijs
Sportfit

Halve marathon Berlijn

Het parcours? Snel, vlak en dwars door de hipste stad van Duitsland. Van start tot finish is alles hier perfect georganiseerd. Tijdens jouw 21,0975 kilometer juichen duizenden toeschouwers je langs de route toe.

Lees meer »

Geef een reactie