Marathon Londen - Met startbewijs

De marathon die iedereen wil lopen!

Marathon Londen

Over de Tower Bridge, langs de Thames, London Eye en Big Ben tot aan de finish voor Buckingham Palace. Deze marathon over een grotendeels vlak parcours vergeet je nooit meer!

"De Abbott World Marathon Majors bestaat uit de 6 prestigieuze marathons ter wereld. Runners die Toyko, Boston, Berlijn, New York, Chicago én Marathon Londen officieel uitlopen, mogen zichzelf Six Star Finisher noemen"

Marathon van Londen

De Virgin Money Marathon Londen trekt marathonlopers uit alle windstreken aan. En geef ze eens ongelijk: vanaf de start in Greenwich staat er elke kilometer steeds meer publiek. In totaal meer dan één miljoen enthousiaste Britten. Daardoor wordt je bijna letterlijk door het publiek gedragen. Over de Tower Bridge, langs de Thames, London Eye en Big Ben tot aan de finish voor Buckingham Palace. Deze marathon over een grotendeels vlak parcours vergeet je nooit meer!

Parcours marathon Londen

Na de start in Greenwich loopt de route via typisch Britse wijken als Woolwich, Bermondsey, Millwall en Shadwell voordat het hart van Londen bereikt wordt. Langzamerhand staat er meer en meer publiek dat je hartstochtelijk aanmoedigt. Als je de Tower Bridge over bent, loop je een orkaan van geluid in. Een kippenvel moment!

Parallel aan de Theems lopend doemen in de verte de London Eye en Big Ben op. Vergeet niet te genieten, want vele duizenden lopers hadden maar wat graag ook hier tussen de wereldberoemde hotspots gelopen. Wanneer je in de verte Buckingham Palace ziet, zit je Marathon Londen er bijna op. Als je kan zet je nog één keer aan, maar vergeet vooral niet te lachen op de finishfoto. Na de ontvangst van je medaille word je door de supporters en reisbegeleiding met open armen ontvangen en keer je terug naar het hotel.

Abbott World Marathon Majors

De Abbott World Marathon Majors bestaat uit de 6 prestigieuze marathons ter wereld. Runners die Toyko, Boston, Berlijn, New York, Chicago én Marathon Londen officieel uitlopen, mogen zichzelf Six Star Finisher noemen. Naast deze titel ontvang je ook een exclusieve medaille. Deze kun je claimen door een profiel aan te maken op de website van de World Marathon Majors. Of je nu al 4 Stars hebt of nog droomt over jouw eerste marathonfinish: alle runners zijn welkom!

Reisbegeleiding

Tijdens deze marathonreis kun je met al je prangende vragen terecht bij onze deskundige reisleiding en fysiotherapeut. Iedere dag is er een contactmoment in het hotel en de dag voorafgaand aan de marathon organiseren we een informatiesessie met race- en supporterstips.

Goed verzekerd op reis!

TUI vindt het zeer belangrijk dat je goed verzekerd op reis gaat voor de Marathon Londen en adviseert je om een reis- en/of annuleringsverzekering (optioneel i.c.m. een blessuredekking) af te sluiten. TUI verzekeringen sluiten exact aan op je reis en hebben dekkingen die uniek zijn op de Nederlandse markt!

Marathon Londen delen:

Boek met startbewijs

Van een kort verblijf tegen de scherpste prijzen tot een reis van meer dan een paar dagen, zodat je naast de Marathon Londen nog veel vrije tijd hebt in Londen.

Meer marathons

Marathon Dublin - Met startbewijs
Sportfit

Marathon Dublin

Jouw legendarische 42,195 kilometers loop je in Dublin in een grote ronde. Daardoor keer je na afloop ook weer terug in het hart van Dublin, waar ’s morgens het startschot klonk.

Lees meer »
Marathon New York - Met startbewijs
Sportfit

Marathon New York

Het is een droom voor iedere marathonloper om hier ooit aan de start te staan. Deelnemen aan de Marathon New York is onvergetelijk van de eerste tot de allerlaatste meter.

Lees meer »
Marathon Berlijn - Met startbewijs
Sportfit

Marathon Berlijn

Door het vlakke parcours en de pünktliche organisatie is de marathon in de Duitse hoofdstad bij uitstek geschikt om ook jouw persoonlijke record te verbeteren.

Lees meer »

Geef een reactie