Training

Loopband kopen - Lekker thuis trainen

Haal jouw doel

Training

Fit en gezond met sport. Elke sporter krijgt op een juiste wijze een geheel persoonlijke sportbegeleiding om zijn doel te bereiken. 

"Als je doelen wilt bereiken met sporten, is enige structuur en houvast noodzakelijk. Een goed trainingsschema is de basis voor het behalen van jouw doel"

Fietstraining

Uitdagende en effectieve outdoor trainingen op maat voor de racefiets of de mountainbike. De juiste maat en afstelling van jouw fiets is van essentieel belang om het maximale rendement uit jouw inspanning te halen.

Fitness training

Een goed trainingsschema is de basis voor het behalen van jouw fitness doel. Progressie maken en doelen bereiken lukt alleen als je de balans vindt tussen training en herstel. De Online Fitcheck helpt je dit evenwicht te vinden.

Sterker worden: basis voor alles
Hardlopen met Polar - Ga voor kwaliteit

Hardlooptraining

Of je nu beginner bent of een ervaren hardloper, iedereen kan een runcoach gebruiken. Leer jouw niveau met hardlopen kennen en personaliseer je hartslag-, snelheids- en vermogenszones.

Sportrainers

Zie direct welke trainers er bij jou in de buurt beschikbaar zijn om jou te helpen met jouw sportieve doelstelling. En als je vragen hebt over je training dan kan je die aan jouw Sporttrainer stellen.

Fietscoach – Loopcoach – Personal trainer