Personal training Steenwijk

Bereik jouw doel

Personal training Steenwijk

Bij personal training Steenwijk stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint.

"Samen stellen we een persoonlijk plan op om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden"

Wat is personal training

Personal training Steenwijk gaat verder dan een standaard fitnessprogramma. Personal Training betekent 1 op 1 training, waarbij er persoonlijke aandacht voor jou is. Je kunt afvallen als doel hebben, maar ook om gespierder te worden, effectiever te sporten of om specifieke medische klachten te voorkomen of te verhelpen.

De professionele personal trainers van Sportfit Steenwijk gaan je hierbij helpen, zij weten je als geen ander te motiveren om het optimale uit je trainingen te halen. Samen maken we jouw persoonlijke plan en gaan we aan de slag om jouw doelen werkelijkheid te maken.

Het is ook mogelijk om met 2 personen personal training te volgen, we noemen dit duo training en de tarieven per persoon liggen lager dan bij personal training. Zo kun je dus gezellig samen komen trainen met je partner, vriend(in) of collega!

Waarom personal training Steenwijk

Als personal trainer hoor je vaak dat mensen zoals jij wel willen sporten, maar dat het simpelweg niet lukt. Het is ook best moeilijk om jezelf steeds weer te motiveren. Soms zie je geen resultaten, lukt het niet om de kilo’s eraf te houden, of kun je moeilijk je weg vinden in de fitnessjungle. Wij helpen je graag!

 • Op maat gemaakt trainingsprogramma
 • Doelgericht trainen: effectief en efficiënt
 • Deskundig advies
 • Medische fitness voor de knie, heup, rug en schouders
 • Sportspecifieke training voor golf, hardlopen en skiën
 • Sportvasten voor meer energie en gewichtsverlies
 • Extra support in motivatie

Voordelen personal training

✔ Je leert de juiste sporttechnieken
Je weet waarom en hoe je bepaalde oefeningen uitvoert. Hierdoor is kans op blessures vele malen kleiner.

✔ Je traint effectief en bespaard daardoor tijd
Je personal trainer maakt een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling(en). Onze professionals weten als geen ander hoe jij het snelste een duurzaam resultaat behaalt.

✔ Je hebt een stok achter de deur
We dagen je uit, motiveren, inspireren, adviseren en geven jou nét dat zetje in de rug als je het nodig hebt.

✔ Op maat gemaakte voedingsschema’s
Als je traint met een personal trainer ontvang je wekelijkse persoonlijke voedingsschema’s, samengesteld door onze voedingsdeskundige. We leren je voeding te gebruiken waarvoor het bedoeld is: als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

✔ Je verandert van binnen naar buiten
Op wilskracht kun je tijdelijk het roer omgooien, maar daarmee ben je niet geholpen. Om oude gewoontes voor eens en voor altijd de deur te wijzen werken we samen aan een oplossing op de lange termijn.

Onze werkwijze

 1. Tijdens een intakegesprek in onze personal training studio maken we jouw doelen concreet.
 2. Met een bewegingsanalyse, conditietest, coördinatietest en core-balanstest bepalen we je huidige conditie.
 3. Vervolgens stellen we samen een persoonlijk plan op om jouw gewenste resultaat te behalen én te behouden. Dit plan is volledig afgestemd op jou als individu en gebaseerd op vier belangrijke pijlers: training, voeding, motivatie en ontspanning.
 4. We evalueren regelmatig samen. Jouw personal trainer is jouw ‘stok achter de deur’ en zal je volledig begeleiden en coachen om jouw doelen te realiseren.

Veelgestelde vragen

Bij personal training Steenwijk krijgt iedereen een persoonlijk trainingsschema. Dit schema wordt opgesteld en getest op basis van de doelstelling van de klant en het trainingsniveau. Het trainingsniveau wordt vastgesteld op basis van een aantal fysieke testen die per persoon kunnen verschillen.

Dit is zeker goed mogelijk. Wij kunnen zelfs naast je fitness doelstellingen ook sportspeficiek trainen. Bijvoorbeeld voor een betere slagkracht en/of coördinatie bij tennis/golf of meer wendbaarheid en optreksnelheid bij voetbal of een beter uithoudingsvermogen met andere sporten.

Nee, we zijn heel flexibel en hanteren geen abonnementsvormen of inschrijfkosten. Je betaalt per training of koopt een rittenkaart en kunt te allen tijde stoppen.

 Ook voor de buitensporter zijn er mogelijkheden. Denk aan meer variatie in je looptraining of het aanvullen met extra training met bijvoorbeeld interval, acceleratietechnieken, stretchtechnieken en ontspanningsoefeningen.

Team

Ons team personal training Steenwijk bestaat uit enthousiaste, gemotiveerde en goed geschoolde personal trainers. Doordat we over meerdere specialisaties binnen Sportfit beschikken maken we gebruik van elkaars expertise, ervaring en deskundigheid.

Jan-Lammert Mateboer

Fysio & Personal trainer

Jan-Lammert is oprichter van Sportfit. Als Fysio & Personal trainer heeft hij veel ervaring met Sport & Bewegen, herstel bij sportblessures en weet welke trainingsmethodes het meest effectief zijn.

Personal training Steenwijk delen:

"Wil je meer weten over onze aanpak of de mogelijkheden voor personal training Steenwijk? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking"

Meer sportblessures