Medische fitness

Blessurevrij sporten

Medische fitness

Ben je uitbehandeld bij de fysiotherapeut en zoek je de juiste begeleiding om weer fit te worden, dan is Medische fitness iets voor jou.

Ook voor meer informatie aanvragen

"Jan-Lammert heeft zich gespecialiseerd tot Medisch Fitness Trainer. Jan-Lammert staat klaar om met jou te werken aan je fitheid, gezondheid en conditie"

Wat is Medische fitness

Medisch fitness is een vorm van fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut of personal trainer,  gericht op blessures of medische klachten, zoals rugklachten en sportblessures. De trainingen kunnen verschillende doelen hebben, zoals herstel, verbetering van mobiliteit, bevordering van coördinatie en balans of vermindering van pijnklachten.

We werken samen met fysiotherapeuten, om herstel en bevordering van lichamelijke klachten zo spoedig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Voor wie is medische fitness

Ben je uitbehandeld bij de fysiotherapeut en zoek je de juiste begeleiding om weer fit te worden, Heb jij een (oude) sportblessure, wisselende klachten aan de rug of ben je klaar met “pijntje hier, pijntje daar”. Of voel je je belemmerd en weerhoudt dat jou van sporten? De Fitcoach (medisch personal trainer) helpt jou op weg om de juiste doelstelling te behalen.

Ben je geïnteresseerd? Dan bieden we je graag bieden een GRATIS en vrijblijvende proefles aan. Zodat jij kunt ervaren of je een klik hebt met de trainer en of onze werkwijze en visie jou aanspreekt.

Ben je onder behandeling van een fysiotherapeut? In de meeste gevallen nemen wij contact met hem of haar, zodat we een duidelijk plan op maat voor je kunnen opstellen. Het hoeft geen intensief programma te zijn. Je traint in je eigen tempo en stapsgewijs aan jouw persoonlijke doelen. Sportfit heeft jarenlange ervaring met revalidatie.

"Wil je meer weten over onze aanpak of de mogelijkheden voor jezelf? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking"

Geheel vrijblijvend

Medische fitness delen