Fysiotherapie

Behandeling voor elke sporter

Fysiotherapie

De fysiotherapeut helpt je als je een blessure hebt of overtraind bent. Je wil zo snel mogelijk weer aan de slag. Desnoods met een alternatief trainingsschema, maar je wilt blijven sporten als dat kan en de conditie behouden.

"De fysiotherapeut traint je sportspecifiek en functioneel, zodat je kunt herstellen tot op het oorspronkelijke sportniveau."
Dry needling Steenwijk | Sportfit

Dry needling

Bij Dry Needling wordt een spier, enkele seconden, met een dunne naald aangeprikt. Door het aanprikken zal de spier snel en langdurig ontspannen raken.

Manuele therapie

Wanneer een gewricht niet goed kan bewegen, of als je dit als pijnlijk ervaart, kan manuele therapie een geschikte behandelmethode zijn. Het effect van manuele therapie is meestal direct na de behandeling al merkbaar; jouw gewrichten functioneren beter en bewegen gaat soepeler.

Medische fitness

Ben je uitbehandeld bij de fysiotherapeut en zoek je de juiste begeleiding om weer fit te worden, dan is Medische fitness iets voor jou.

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is er op gericht om jouw blessures te behandelen, zodat jij jouw sport weer tot op hoog niveau kan beoefenen of weer recreatief pijnvrij kan genieten en bewegen.

Sportspecifieke training - Gericht trainen

Vind jouw locatie

Optimaal bewegen

Sportfit

Fysio Steenwijk

Wanneer je een blessure hebt, dan wil je zo snel en zo goed mogelijk herstellen zodat je weer optimaal kunt bewegen. Hiervoor hebben we verschillende specialisaties bij Sportfit fysiotherapie Steenwijk!

Fysioholland

Fysio Lelystad

FysioHolland Lelystad heeft 2 praktijken verspreid over Lelystad. Kwaliteit, lokaal samenwerken, kennisdeling en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Zodat we je optimale zorg kunnen bieden.

Fysiotherapie delen:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on whatsapp

Meer sportblessures

Top 7 fietsblessures | Sportfit
Sportfit

Top 8 fietsblessures

Wielrennen is niet zo’n blessuregevoelige sport als bijvoorbeeld voetbal en hardlopen. Toch zijn er genoeg fietsers die zich vanwege verschillende blessures melden bij een arts of fysiotherapeut.

Lees meer »
Top 10 hardloopblessures - Luister naar je lichaam
Sportfit

Top 10 hardloopblessures

Meer dan de helft van alle lopers heeft weleens last van pijnklachten of een blessure. Bij iedere blessure is het van belang om de oorzaak te achterhalen, zodat je er met een juist behandelplan sterker uitkomt!

Lees meer »
Sportfit

Pes anserinus syndroom

Pijn aan de binnenzijde van het been net onder de knie. De plek kan warm aanvoelen of er kan een vochtophoping te zien zijn. Vooral traplopen kan heel pijnlijk zijn.

Lees meer »

Geef een antwoord