Fietsen met Polar - Voor echte fietsers

Voor echte fietsers

Fietsen met Polar

Nauwkeurige trainingsgegevens zijn essentieel voor elke doelgerichte fietser. Met Polar GPS fietscomputers kun je diep in de details van elke rit duiken en zien hoe je prestaties op de lange termijn verbeteren.

82 aanbiedingen tot 50% korting

"De Polar fietscomputers zijn uitgerust met essentiële functies voor fietsers en biedt hartslagbegeleiding, compatibiliteit met externe vermogensmeters, Strava Live Segments en Polar Smart Coaching"

Tips fietsen met Polar

De Polar M460 is een GPS fietscomputer met zeer geavanceerde functies die je helpen om maximaal te presteren. De M460 voor mountainbiken en wielrennen biedt de best-in-class trainingservaring voor fietsers op alle niveaus, op wegen en ruig terrein.

Beginnen met fietsen

Met een fietscomputer van Polar krijg je snel en gemakkelijk inzicht in de gegevens van jouw fietsritten. Zo haal je het meeste uit je fietstocht! Van snelheid tot hartslag en van cadans tot routebegeleiding. Jij kiest hoeveel je wilt kunnen analyseren.

Polar M460
De Polar M460 is een geavanceerde GPS fietscomputer met verschillende interessante functies. Deze fietscomputer is geschikt voor wielrennen, maar ook voor mountainbiken over ruig terrein.De Polar M460 GPS fietscomputer registreert je snelheid, afstand, hoogte en hellingshoek met een combinatie van een GPS tracker en een barometer.

Trainingsfuncties

Trainingseffect
Geeft direct na de rit motiverende feedback en vertelt wat het effect is van je trainingssessie.

Smart Calories
Laat je exact weten hoeveel calorieën je tijdens een trainingssessie hebt verbrand op basis van je gewicht, lengte, leeftijd, geslacht, je persoonlijke maximale hartslag (HRmax) en hoe hard je traint.

Hartslag meten
Verbind de Polar M460 met een optionele hartslagsensor en maak gebruik van de unieke Polar Smart Coaching functies om alles uit je training te halen.

Herstelstatus
Laat zien hoeveel tijd er nodig is voor herstel tot je volgende rit. Beschikbaar in de Polar Flow webservice.

Conditietesten

Orthostatische test
Een gemakkelijke en betrouwbare manier om je huidige conditie te bepalen. Herhaal de test regelmatig om te zien wat je van je hartslag kunt verwachten en waardoor je hartslag mogelijk wordt beïnvloed. Pas vervolgens je training aan om je lichaam te laten herstellen wanneer dat nodig is. Hiervoor is een Polar H10 hartslagsensor vereist.

Fietsdynamiek

Verbeter je fietsprestaties met Polar trapfrequentie- en fietssnelheidssensoren: ga na welke je meest efficiënte trapfrequentie is en meet nauwkeurig je snelheid en afstand. De sensoren in deze set werken met Bluetooth® Smart-technologie en hebben een laag energieverbruik. Analyseer achteraf je training op de Polar Flow webservice.

Polar Flow

Plan je training
Plan al je trainingen, van individuele workouts tot een compleet trainingsseizoen.

Analyseer je resultaten
De uitgebreide tools voor trainingsanalyse bieden een dieper inzicht in je prestaties.

Delen met je coach
Deel je trainingsgegevens met je coach of personal trainer via de gratis Polar Flow voor Coach service.

Delen met vrienden
Deel je hoogtepunten, sluit je aan bij een groep en laat de Polar Flow community je helpen je doelen te bereiken.

Fietsen met Polar delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Voordelig fietscomputer kopen

Gebruik de analyse functie van Polar Flow om bijvoorbeeld je hartslag af te zetten tegen de snelheid. Naast de informatie over je activiteiten kun je ook je inactiviteit opzoeken en praktische tips krijgen om activiteitsdoelen te halen.

82 aanbiedingen tot 50% korting

Meer fietsprestaties

Fiets apps: maken het leuker
Sportfit

Fiets apps

Ga je fietsen, dan wil je waarschijnlijk alles over de rit bijhouden. Niet alleen de route, maar ook je snelheid, hoeveel calorieën je verbrand hebt en natuurlijk hoeveel kilometers je hebt afgelegd. Dat kan allemaal met fiets apps.

Lees meer »
Sportfit

VO2max

VO2max staat voor maximale zuurstofopname. Het refereert naar de hoeveelheid zuurstof die je lichaam in een minuut kan gebruiken. Het is een maatstaf voor je uithoudingsvermogen en kan voorspellend zijn voor jouw potentie als duursporter.

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *