Verleg jouw grenzen

Fietsen met Garmin

Voor iedereen die grenzen verlegt en nooit genoegen neemt. Garmin fietscomputers helpen je om te trainen, verkennen en alert te blijven.

82 aanbiedingen tot 50% korting
"De Garmin fietscomputers met navigatiesysteem helpen je niet alleen van A naar B maar ook echt als trainingspartner functioneert"

Tips fietsen met Garmin

De Garmin fietscomputers met dynamische prestatiebewaking bieden inzichten zodat je jezelf kunt verbeteren? Bekijk hoe de warmte en hoogte jouw prestaties beïnvloeden en hoeveel kilometer en meters je nog te gaan hebt in een intense klim. Bovendien fiets je met Garmin comfortabel alsof je nooit anders hebt gedaan en kun je jouw favoriete trainingsapps meenemen.

Beginnen met fietsen

Met een fietscomputer krijg je snel en gemakkelijk inzicht in de gegevens van jouw fietsritten. Zo haal je het meeste uit je fietstocht! Van snelheid tot hartslag en van cadans tot routebegeleiding. Jij kiest hoeveel je wilt kunnen analyseren.

Garmin Edge 130 Plus
Elke rit telt met de Edge 130 Plus. Deze compacte GPS-fietscomputer laat zien hoe ver en hoe snel je fietst en stelt jou in staat gestructureerde workouts rechtstreeks naar je toestel te synchroniseren.

Garmin Edge 530
De Edge 530 GPS-fietscomputer met dynamische prestatiebewaking biedt inzichten zodat je jezelf kunt verbeteren? Bekijk hoe de warmte en hoogte jouw prestaties beïnvloeden en hoeveel kilometer en meters je nog te gaan hebt in een intense klim. Bovendien fiets je met de Edge 530 comfortabel alsof je nooit anders hebt gedaan, en kun je jouw favoriete trainingsapps meenemen.

Trainingsfuncties

Dynamische prestatiemeting
Krijg meer inzicht in hoe jouw lichaam reageert op training. Krijg inzicht in VO2 max, hersteltijd, trainingsbelasting, training load focus en meer.

Trainingsstatus
Hoe effectief is jouw training? Evalueer automatisch je recente trainingsgeschiedenis en prestatie-indicatoren. Zo weet jij of je met de training je conditie verbetert, je piek hebt bereikt of overtraind3 bent.

Dagelijkse workout-suggesties
Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en je fitnessniveau, krijg je dagelijkse ritaanbevelingen op basis van jouw huidige trainingsbelasting en VO2 max.

Synchroniseer trainingsplannen
Download je workouts voor binnen en buiten met de intelligente trainingplanbuilder in de Garmin Connect™ app of synchroniseer naar je Edge vanuit andere apps, waaronder TrainingPeaks® en TrainerRoad.

Warmte- en hoogteacclimatisatie
Bereid je voor op elke omgeving. Zie hoe jouw lichaam presteert in verschillende omgevingen met warmte- en hoogteacclimatisatie3.

Climpro
Bekijk automatisch de resterende stijging en helling wanneer je klimt terwijl je een route volgt. Zo kun jij je inspanning meten en zien wat je nog te wachten staat.

Fietsdynamiek

Profiteer van geavanceerde fietssgegevens die je laten zien hoe jouw prestaties veranderen op basis van variabele omstandigheden, zoals positie, fietsinstelling, ritduur en meer.

MTB dynamica
Volg de geweldige details van elke rit met nieuwe mountainbikegegevens zoals aantal sprongen, sprongafstand en hangtime.

Grit en flow
Grit beoordeelt de moeilijkheidsgraad van een rit met behulp van GPS, hoogte en andere gegevens. Flow meet hoe soepel je een trail rijdt, zodat je een score hebt die je de volgende keer kunt verbeteren.

Gezondheid

Voedings- en hydratatiewaarschuwingen
Krijg het inzicht dat je nodig hebt om kilometer na kilometer vol energie te zitten. De Edge 1030 Plus waarschuwt je wanneer het tijd is om te drinken of te eten.

Garmin connect

Wegen en paden volgen
De fietscomputers zijn voorzien van de vooraf geladen Garmin fietskaart en biedt afslag-voor-afslag aanwijzingen voor zowel onroad- als offroad-routes. Gebruik de Trailforks app uit onze Connect IQ Store voor toegang tot de beste en meest actuele trailinformatie.

Fietsen met Garmin delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Voordelig fietscomputer kopen

Never stop cycling; met de ultieme Garmin fietscomputers. De fietscomputers zijn klaar voor elke rit, van afgelegen gravelpaden tot onvergetelijke klimtochten.

82 aanbiedingen tot 50% korting

Meer fietsprestaties

Fietsen met Polar - Voor echte fietsers
Sportfit

Fietsen met Polar

De Polar fietscomputers zijn uitgerust met essentiële functies voor fietsers en bieden hartslagbegeleiding, compatibiliteit met externe vermogensmeters, Strava Live Segments en Polar Smart Coaching.

Lees meer »
Sportfit

VO2max

VO2max staat voor maximale zuurstofopname. Het refereert naar de hoeveelheid zuurstof die je lichaam in een minuut kan gebruiken. Het is een maatstaf voor je uithoudingsvermogen en kan voorspellend zijn voor jouw potentie als duursporter.

Lees meer »
Haal meer uit je training met hartslagzones.
Sportfit

Hartslagzones

Sporters kunnen hartslagzones aanhouden om meer uit hun training te halen zoals het verbeteren van de conditie of meer focus op het verbranden van vet. Hartslagzones zijn per persoon verschillend en moeten dan ook individueel worden bepaald.

Lees meer »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *