Begeleiding

Voor de beste prestaties

Sportbegeleiding

Je wilt sporten maar wel op een verantwoorde manier? Lijkt het je prettig om onder deskundige begeleiding te bewegen? Dan is sporten onder begeleiding iets voor jou.

"Train gericht en efficiƫnt. Een inspanningstest is een perfect middel om jouw conditie in kaart te brengen en vormt een goede basis om een gericht en persoonlijk schema op te stellen"

Waarom sportbegeleiding

Heb je een sportverleden, blessureverleden of ben je revaliderende van een operatie? Al deze factoren worden meegenomen in een trainingsschema op maat die gemaakt wordt voorafgaand de sportbegeleiding. Op deze manier kun je verantwoord en optimaal sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut of personal trainer.

Fysiotherapie

Fysiotherapie is er op gericht om jouw blessures te behandelen, zodat jij jouw sport weer tot op hoog niveau kan beoefenen of weer recreatief pijnvrij kan genieten en bewegen.

Personal training

Bij personal training stemmen we het trainingsprogramma volledig af op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je veilig, effectief en resultaatgericht traint.

Sportlab

In het Sportlab komt alles bij elkaar wat je nodig hebt om een betere sporter te worden. Met de resultaten van de testen kun je veel slimmer trainen. Je boekt meer progressie en hebt minder kans op blessures.

Online training

Jouw eigen fysio of trainer, altijd dichtbij, in je broekzak! Online begeleiding biedt alle ervaring en kennis van een doorgewinterde trainer, maar zonder het plannen, reistijd en locatie afspraken.

Sportbegeleiding delen: